juventus drakt men i et underlig spill kolliderte

juventus drakt men i et underlig spill kolliderte målvakt Diego og forsvarer Felipe Dias, og Madureira ¡¯ s frem Andr¨¦ Dias forventet og mottok ballen med nok tid til å enkelt score. 2-1. etter pause spilte Flamengo i en veldig offensiv taktikk, men uten kreativitet, mens Madureira utforsket kontringer. På 12 minutter av andre omgang scoret Luiz? O igjen etter et rebound fra keeper Renan. Det var ikke ¡¯ t nok, og Flamengo begynte å spille med 4 spillere på angrep, mens Madureira forsvarte med 8. Til merket på 44 minutter, da Muriqui mottok en lang pasning fra F¨ ¢ bio Junior og scoret, bestemte kampen for Madureira og gjør Flamengo ¡¯ s støttespillere og styret rasende. Etter kampen sa president M¨ ¢ rcio Braga at det var en reell situasjon og at noen drastiske avgjørelser må tas i løpet av de neste dagene, det er enda en fotballdrakt med navn klar mulighet for at coach Valdir Espinosa blir erstattet.